خطرات و عوارض ساکشن چربی زیر شکم
چربی جمع شده در زیر پوست شکم از جمله چربی های اضافی است که از بین بردن آن تاثیر زیادی تناسب اندام و احساس رضایت فرد از اندام خود دارد ، به کمک روش های مختلف پیکرتراشی نظیر ؛ لیپوساکشن ، لیپوماتیک، لیپولیز و... می توان در کوتاه ترین زمان ممکن به لاغری موضعی در ناحیه شکم پرداخت اما همان طور که روش های ساکشن چربی مزیت های خاص خود را دارند این روش ها با خطرات و عوارض همراه هستند که در این مقاله به بررسی عوارض ساکشن شکم و چربی زیر شکم و خطرات آن پرداخته شده است.
در رابطه با ساکشن چربی زیر شکم می توان عنوان نمود که در کلیه روش های ساکشن چربی نظیر لیپوساکشن، لیپوماتیک، لیپولیز، با ایجاد بیحسی موضعی ، لوله ی بسیار باریکی به نام کانولا به زیر پوست وارد می شود و با برخورد به چربی ها از طریق ایجاد مکش، لرزش، سوزاندن توسط اشعه و یا تابیدن امواج مافوق صوت موجب شکستن پیوند چربی ها شده و در نهایت چربی مایع شده توسط مکش دستگاه از بدن ساکشن خواهد شد.
ساکشن چربی زیر شکم
کاهش چربی موضعی شکم طی یک جلسه، عدم نیاز به جراحی و بیهوشی، عدم نیاز به بخیه ، بهبودی سریع ، عدم نیاز به استراحت مطلق و ... از جمله مزیت های استفاده از روش های مختلف ساکشن چربی زیر شکم می باشد . مشکلات نادر که به طور بالقوه در هر جراحی اتفاق می افتد عبارتند از عفونت، خونریزی، زخم های پوستی و آسیب عصبی،تکنیک Tumescent این خطرات را به حداقل می رساند. همانند هر عمل جراحی، لیپوساکشن با برخی از عوارض جانبی مانند کبودی، تورم و بی حسی موضعی همراه است.
در کلیه روش های ساکشن چربی زیر شکم اگر تفاوت هایی در نحوه ی از بین بردن چربی های موضعی شکم وجود دارد، اما در برخی موارد در صورت عدم مهارت و تجربه ی کافی پزشک معالج، با عوارض ساکشن شکم و خطراتی همراه خواهد که عبارتند از:
شایع ترین علل مرگ و میر ناشی از لیپوساکشن عبارتند از: ریوی (لخته شدن خون در ریه) ، عفونت، آسیب به دستگاه های شکمی (کبد، روده) یا ریه ها، و واکنش های دارویی و عوارض جانبی بیهوشی برخی عوارض ساکشن چربی شکم نظیر ؛ ورم و کبودی از جمله عوارض رایج و موقتی روش های ساکشن چربی هستند که بدون هیچ گونه اقدامی برطرف خواهند شد اما برخی عوارض نظیر عفونت جهت برطرف شدن ، به مصرف آنتی بیوتیک به مدت چند هفته نیاز خواهد داشت و عوارض دیگر نظیر جمع شدن مایع در زیر پوست با پوشیدن گن مخصوص می توان از آن جلوگیری کرد که در صورت بروز چنین عارضه ای نیز ، به کمک یک سرنگ ساده می توان مایع را از زیر پوست خارج نمود .
زمانی که افراد دارای خصوصیات زیر باشند نمی توانند عمل لیپوساکشن را انجام دهند:
اما به طور کلی می توان متذکر شد که مهارت، تجربه و تخصص لازم و کافی پزشک معالج در دستیابی به نتایج مطلوب با کمترین عوارض ممکن ، بیشترین تاثیر را خواهد داشت.
برای دریافت مشاوره تناسب اندام و استعلام هزینه تناسب اندام و مشاوره رایگان، می توانید با شماره 22221000 تماس حاصل فرمایید. مشاوران کلینیک ایران نوین، در هر لحظه آماده پاسخگویی به سؤالات شما هستند.
کلینیک تخصصی تناسب اندام ایران نوین