سعادت آباد ، اتوبان یادگار امام جنوب ، نرسیده به فرحزاد ، خیابان ایثارگران شمالی ، نبش البرز ۵

22221000

پاسخگویی 24 ساعته

کاشت ابرو بدون برش سر: روش های کاشتن ابرو بدون برش

  1. Home
  2. »
  3. دانشنامه کاشت ابرو
  4. »
  5. کاشت ابرو بدون برش سر: روش های کاشتن ابرو بدون برش
بدون شک، تمامی متقاضیان کاشت ابرو، به دنبال انجام این فرایند به شکلی هستند که کمترین درد را متحمل شوند؛ کاشت ابرو بدون برش سر، روشی است که در آن، موهای سر تراشیده نمی‌شوند. بهترین روش بدون برش سر را می‌توان FUE نام برد؛ زیرا که در این روش روند بهبودی افزایش‌یافته و نتایج به شکل کاملاً طبیعی نمود پیدا می‌کنند. روش‌های دیگر از قبیل تزریق بافت پلاسمایی (PRP) و کاشت مو با اسکنر نیز بدون برش سر انجام شده و از محبوبیت بالایی برخوردارند.

اما لازم به ذکر است؛ این روش‌ها نیز امکان دارند؛ با شکست مواجهه شده یا نتایج موقتی را به همراه داشته باشند. به طور معمول، به‌کارگیری این روش‌ها به دلیل استفاده از دستگاه‌هایی با فنّاوری پیشرفته، هزینه نسبتاً بالاتری نسبت به دیگر روش‌ها دارد. توجه داشته باشید؛ در این روش‌ها نیز به‌مانند روش‌های سنتی‌تر، انتخاب بانک مو برای کاشت ابرو بسیار آسان بوده و حتی عوارض نیز تقریباً یکسان است. در ادامه با جزئیات بیشتری به جوانب مختلف این عمل می‌پردازیم.

انواع روش کاشت ابرو بدون برش سر

FUE یکی از مهم‌ترین متدهای کاشت ابرو بدون برش سر بوده که به آن کاشت ابرو به روش پیوند واحد فولیکولی نیز گفته می‌شود؛ در این روش، فولیکول‌های مو به طور جداگانه از نواحی دیگر بدن، معمولاً از ناحیه سر، برداشت شده و در ناحیه ابرو کاشته می‌شوند! باید به یاد داشته باشید؛ روش‌های متعددی برای این منظور وجود دارد:

روش استخراج واحد فولیکولی

در این روش که با نام، فولیکول‌های مو به‌صورت تک‌تک از ناحیه اهداکننده (معمولاً از پشت سر یا کناره‌ها) استخراج می‌شوند و سپس به ناحیه ابرو پیوند داده می‌شوند. می‌توان گفت، تهاجم حداقلی که در این روش اعمال می‌شود؛ روند بهبودی را سرعت بخشیده و نیازی به ایجاد بخیه نیز ندارد. این روش، یک تکنیک غیرجراحی برای افزایش حجم و فرم‌دهی به ابروها است.

روش تزریق بافت‌های پلاسمایی

با استخراج مقداری خون از بیمار و جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت، این مواد به ناحیه ابرو تزریق می‌شوند تا به تحریک و رشد فولیکول‌های مو کمک کند. این شیوه علاوه بر بهبود کیفیت، به ضخامت موها نیز یاری می‌رساند.

کاشت مو با تکنیک اسکنر

در این روش از دستگاه‌های پیشرفته برای شناسایی و انتخاب فولیکول‌های مو استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها می‌توانند نرخ برداشت و پیوند را بهبود بخشند. دقت بالاتر در انتخاب فولیکول‌ها و کاهش احتمال آسیب به فولیکول‌های اطراف، از جمله مزایای این روش تلقی می‌شوند.

کاشت ابرو به روش دستی

در این تکنیک، پزشک بادقت فولیکول‌ها را به‌صورت دستی به ناحیه ابرو پیوند می‌دهد؛ این روش بر اساس مهارت پزشک در طراحی ابرو و انتخاب زاویه مناسب، نتایج طبیعی‌تری به همراه دارد.

روش استخراج واحد فولیکولی خودکار

این روش نیز به‌مانند مراحل انجام روش استخراج واحد فولیکولی بوده؛ اما تنها تفاوت، استفاده از دستگاه‌های اتوماتیک برای استخراج فولیکول‌های مو است. مدت‌زمان انجام این پروسه، به دلیل استفاده از دستگاه‌های خودکار، کاهش‌یافته و همین امر نیز موجب عوارض جانبی کمتر می‌شود.

مزیت کاشت ابرو بدون برش سر

کاشت ابرو بدون برش سر، به دلیل عدم اعمال روشی پرخطر از درد کمتری برخوردار بوده و به گفته تعداد قابل‌توجهی از بیماران، از قبیل افرادی که کاشت ابرو مردانه، انجام داده‌اند؛ عوارض کمتری نیز در پی دارد. در نظر داشته باشید؛ به دلیل عدم نیاز به برش و بخیه، احتمال بروز عفونت نیز کاهش می‌یابد.

در این روش‌ها باوجود عدم نیاز به جراحی، فرد می‌تواند به نتایج دلخواه خود در طبیعی‌ترین حالت ممکن، دست یابد؛ باوجود عوارض کمتر این گزینه نسبت به دیگر گزینه‌های موجود، دوره نقاهت و بهبودی نیز با سرعت بیشتری طی شده و افراد می‌توانند زودتر از آنچه گمان می‌کنند؛ به فعالیت‌های روزمره خود بازگردند.

 معایب کاشت ابرو بدون برش سر

از سوی دیگر، افرادی هستند که از روش کاشت ابرو بدون برش سر نیز شکایت‌هایی دارند. باوجود تمام نکات مثبت این شیوه، شما شاهد نقص‌هایی نیز خواهید بود.

  1. نتایج دائمی در کار نیست: برخی از روش‌های کاشت ابرو بدون برش سر ممکن است نتایج موقتی داشته باشند و نیاز به تکرار در طول زمان داشته باشند.
  2. دقت کمتر در کاشت: در مقایسه با روش‌های جراحی، دقت در کاشت مو و شکل‌دهی به ابرو ممکن است کمتر باشد و این امر می‌تواند منجر به نتایج غیرطبیعی شود.
  3. محدودیت در تعداد گرافت‌ها: در برخی مواقع، امکان دارد؛ تعداد گرافت‌هایی که می‌توان در یک جلسه کاشت کرد، محدود باشد و این امر می‌تواند بر روی نتیجه نهایی تأثیر بگذارد.
  4. احتمال عدم موفقیت: در برخی موارد، موهای کاشته شده ممکن است به‌خوبی رشد نکنند یا از بین بروند.
  5. خطر عفونت: هرگونه پردازش در ناحیه پوست، حتی بدون برش، ممکن است خطر عفونت را به همراه داشته باشد.
  6. وجود عوارض جانبی: برخی از این روش‌ها ممکن است به‌مانند روش‌های جراحی کاشت ابرو، عوارض جانبی موقتی مانند قرمزی یا تورم را ایجاد کنند.
  7. هزینه: در برخی از موارد، هزینه این روش‌ها ممکن است بالاتر از روش‌های سنتی باشد و همچنین احتمال می‌رود؛ فرد نیاز به چند جلسه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط