سعادت آباد ، اتوبان یادگار امام جنوب ، نرسیده به فرحزاد ، خیابان ایثارگران شمالی ، نبش البرز ۵

22221000

پاسخگویی 24 ساعته

چرا بعد از کاشت ابرو جوش میزند؟

  1. Home
  2. »
  3. دانشنامه کاشت ابرو
  4. »
  5. چرا بعد از کاشت ابرو جوش میزند؟
برخی افراد از ایجاد جوش بعد از انجام کاشت ابرو، شکایت دارند؛ ابتلا به فولیکولیت، شرایط سلامت عمومی فرد و مهم‌تر از همه، عدم رعایت دستورالعمل‌های مراقبتی پس از جراحی، از عوامل مؤثر در این امر محسوب می‌شوند. در چنین شرایطی، به‌هیچ‌عنوان، به جوش دست نزنید و آن را با سوزن سوراخ نکنید؛ زیرا که احتمال بروز عفونت را دوچندان می‌کنید. مراجعه به پزشک، استفاده از کمپرس سرد و مصرف پمادهای آنتی‌بیوتیک، از راهکارهای مناسب رفع این مشکل هستند.
چرا بعد از کاشت ابرو جوش میزند؟

دلایل جوش زدن ابرو بعد از کاشت

پس از کاشت ابرو، زمانی که موهای جدید درحال‌رشد هستند، ممکن است برخی از منافذ پوست مسدود شوند و در نتیجه، جوش‌هایی در محل آن‌ها ظاهر شود. معمولاً آکنه پوست در طی ۲ تا ۳ ماه اول پس از جراحی ظاهر می‌شود، زیرا رشد موها در این زمان آغاز می‌شود. بااین‌حال، این مشکل می‌تواند از ۲ روز تا ۶ ماه پس از جراحی نیز دیده شود. Pimples After Hair Transplant: Are They Normal? | Longevita

به‌خاطر داشته باشید که این نوع آکنه می‌تواند هم ناحیه اهداکننده و هم ناحیه گیرنده را تحت‌تأثیر قرار دهد، اما معمولاً ناحیه گیرنده بیشتر تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد. بروز جوش‌ها همیشه به‌صورت گسترده نیست؛ ممکن است فقط ۱ یا ۲ جوش در حداکثر مشاهده کنید. در ادامه مقاله به بررسی این دلایل می‌پردازیم:

موهای زیرپوستی

یک موی زیرپوستی ممکن است شبیه یک جوش (بیشتر اگر به دلیل عفونت پر از چرک شود)، به نظر برسد؛ اما متفاوت است. موی زیرپوستی زمانی رخ می‌دهد که مو به‌جای بیرون آمدن، به داخل پوست خم شود. به‌طورکلی، موهای زیرپوستی به‌صورت یک برآمدگی قرمز و متورم بر روی پوست ظاهر می‌شوند که ممکن است احساس خارش را در فرد ایجاد کند. بااین‌حال، اگر عفونت کند، شخص چرک و حتی درد را نیز تجربه خواهد کرد.

فولیکولیت

التهاب و عفونت یک فولیکول موی آسیب‌دیده، فولیکولیت نامیده می‌شود. این عارضه می‌تواند شبیه یک جوش به نظر برسد. این آسیب به فولیکول مو در هر دو جنبه فیزیکی یا شیمیایی می‌تواند، نمود پیدا کند؛ بنابراین، فولیکولیت همیشه ناشی از میکروارگانیسم‌های عفونی نیست؛ گاهی اوقات نوع غیرعفونی آن نیز فرد را درگیر می‌کند. زخم‌های ایجاد شده پس از کاشت، یکی از عوامل عفونی کردن و ایجاد جوش است.

شرایط سلامتی

برخی بیماری‌ها مانند دیابت یا اختلالات خونی می‌توانند خطر ایجاد جوش در ناحیه ابرو را افزایش دهند. این برآمدگی‌ها می‌توانند به لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ کرده و دوره‌ای دردناک را برای فرد رقم بزنند.

غفلت در مراقبت‌های بعد از عمل

سهل‌انگاری در مراقبت‌های لازم دوره نقاهت کاشت ابرو نیز می‌تواند منافذ را مسدود کرده و باعث ایجاد جوش‌های پوست سر شود. به‌عنوان‌مثال، اگر مدت طولانی در معرض آفتاب باشید، عرق می‌تواند منجر به عفونت شود. پوشیدن کلاه نیز می‌تواند همین اثر را داشته باشد.

درمان جوش ابرو بعد از کاشت چیست؟

حال پرسش این است که پس از این اتفاق باید چه راهکاری را در پیش گرفت؟ چنانچه جوش ایجاد شده در عرض چند روز از بین نرفت و با درد زیاد همراه بود، حتماً به پزشک مراجعه کنید. در غیر این صورت می‌توانید؛ اقدامات درمانی زیر را به کار بگیرید:

  • رعایت نکات بهداشتی؛ به یاد داشته باشید؛ ناحیه ابرو را به‌صورت مرتب با آب و صابون ملایم شستشو دهید. از دست‌زدن به ناحیه کاشت خودداری کرده تا خطر عفونت و التهاب را تاحدامکان، کاهش پیدا کند.
  • استفاده از داروهای موضعی؛ پزشک احتمال دارد؛ پمادهای آنتی‌بیوتیک را برای جلوگیری از عفونت تجویز کند. مصرف داروهای ضدالتهاب نیز می‌توانند؛ به کاهش التهاب و جوش کمک کند.
  • کمپرس سرد؛ استفاده از کمپرس سرد بر روی ناحیه جوش‌زده می‌تواند به کاهش ورم و التهاب کمک کند.
  • اجتناب از محصولات معطر یا سنگین؛ فرد می‌بایست؛ تاحدامکان، از مصرف لوازم آرایشی یا مراقبت پوستی که ممکن است پوست را تحریک کنند؛ اجتناب کنید.
  • رژیم غذایی سالم؛ همگی می‌دانند که استفاده از یک رژیم غذایی متعادل و غنی از میوه‌ها و سبزی‌ها در کنار هیدراته نگه‌داشتن بدن، می‌تواند منجر به بهبود سلامت پوست شود.
  • انجام ورزش؛ تکنیک‌های مدیتیشن یا ورزش می‌تواند به کاهش استرس و بهبود وضعیت کلی پوست فرد، یاری رساند.

انجام معاینات مداوم توأم با عمل به توصیه‌های پزشک متخصص، از عواملی است که می‌تواند تا جای ممکن، از بروز این مورد از عوارض کاشت ابرو و مژه، جلوگیری کند.

 آیا می‌توان جوش‌ها را بعد از پیوند مو فشار داد؟

شما نباید هیچ جوشی را روی ابروی خود بعد از پیوند مو فشار دهید. زیرا این کار خطر عفونت و زخم شدن را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، می‌تواند به طور دائمی به گرافت‌های مویی آسیب برساند که بر نتایج نهایی شما نیز تأثیر خواهد گذاشت. از فشردن جوش با انگشتان خود خودداری کنید. همچنین، از سوراخ‌کردن پوست با سوزن (حتی اگر آن را استریل کرده‌اید) برای خارج‌کردن چرک پرهیز کنید. در بیشتر موارد، این جوش‌های پوستی به طور طبیعی (در عرض چند روز یا هفته بسته به‌اندازه آن‌ها) از بین می‌روند؛ بنابراین، بهترین کار این است که آن‌ها را به حال خود بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط