عارضه ی آفتاب سوختگی پوست که با تغییر رنگ ، التهاب ، قرمزی، سوزش و خارش پوست همراه است ، در فصل بهار و تابستان ، کنار ساحل و دیگر شرایط محیطی نامناسب بر اثر نور خورشید ایجاد می شود .
آفتاب سوختگی پوست در درجات اولیه علائم زیادی برای مطلع شدن فرد ندارد لذا با قرمز و ملتهب شدن پوست بدانید آفتاب سوختگی شدید رخ داده است .
ترمیم آفتاب سوختگی پوست را به چه روش هایی انجام دهیم؟
از آنجا که آنزیم های درمانگر بر روی پوست مرطوب بهتر عمل خواهند کرد ؛ لذا با شروع آفتاب سوختگی پوست از کمپرس شیرخنک استفاده کنید تا با استفاده از خاصیت محافظت کنندگی پروتئین شیر رطوبت لازم جهت ترمیم پوست سوخته تامین گردد و پوست به طور موثری تسکین یابد .
در صورت آفتاب سوختگی پوست با مصرف چندین واحد میوه و سبزی به صورت روزانه ، آنتی اکسیدان های لازم جهت ترمیم سریع تر پوست را تامین کنید .
با مصرف مواد غذایی مانند آب انار و چای سبز که خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی دارند ، پوست آفتاب سوخته را تسکین دهید .
آنتی اکسیدان های موضعی جهت مرطوب کنندگی پوست آفتاب سوخته باید استفاده شوند .
خاصیت تسکین دهندگی و خنک کنندگی محصولات حاوی گیاه آلوئه ورا در روزهای اول آفتاب سوختگی پوست که سوزش و درد زیادی دارد ، بسیار تاثیرگذار است.
لازم است پس از چند روز که از آفتاب سوختگی پوست می گذرد و پوست شروع به کنده شدن می کند ، حداقل روزی 3 مرتبه آن را مرطوب نمود .
جهت جلوگیری از آسیب ببشتر به پوست سوخته که پس از چند روز شروع به کنده شدن می کند ، از کندن پوسته های خشک اجتناب کنید .
در مرحله کنده شدن پوسته های پوست آفتاب سوخته به دلیل حساس بودن پوست از استعمال محصولاتی مانند اسیدگلیکولیک ، رتینوئید و اسید سالیسیک خودداری کنید .
جهت جلوگیری از آفتاب سوختگی مجدد ، از ضدآفتاب مناسب با پوست خود استفاده کنید .