با مضرات اکستنشن مو آشنا شوید

با مضرات اکستنشن مو آشنا شوید

21 فروردین ، 1401
کلینیک ایران نوین

با مضرات اکستنشن مو آشنا شوید

علیرغم مضرات اکستنشن مو که بسیاری از پزشکان متخصص مو بر آن تاکید می کنند، تب و تاب استفاده از اکستنشن مو چند سالیست که بالا رفته. علاقه مندان به داشتن موی بلند دیگر نیازی نیست که چند سالی  صبر کنند تا موهایشان قد بکشد. تازه اگر این چند سال با جمله موخوره و ریزش مو همراه نشود و در پایان اجبار به کوتاهی را به همراه نیاورد. با روش اکستشن موی طبیعی میتوان بلندترین مو را در کمتر از یکساعت به دست آورد.
با این حال اکستنشن مو تنها روشی سریع برای رشد مو وموارد زیبایی نیست. افرادی هستند که از کم پشتی موهایشان ناراحت هستند. توجه داشته باشید که این افراد به هیچ وجه مشکل ریزش مو و ... ندارند تنها ساختار ژنتیکی موی آنها کم پشت است. برای این دسته از افراد اکستنشن موی طبیعی روشی کارآمد و سریع است. در مدت زمانی کوتاه میتوان به ظاهری زیبا از مو دست یافت. اما این روش مانند سایر ترفندهای زیبایی مزایا و محدودیت‌های خاص خود را دارد. با مراقبت های لازم می توانید مضرات اکستنشن مو را کاهش دهید.

اکستنشن مو برای چه افرادی مناسب است؟

قبل از هرچیز باید به این نکته اشاره کنیم که اکستنشن مو تنها روشی مناسب برای افرادیست که مویی کاملا سالم دارند و تنها برای زمانی محدود تصمیم به استفاده از این روش دارند. اگر تصمیم دارید کم پشتی موی خود را برای همیشه درمان کنید اکستنشن مو روشی مناسب نیست و ما به شما کاشت موی طبیعی را پیشنهاد میکنیم. قبل از اکستنشن مو کم پشتی موی خود را با دقت بررسی کنید لطفا قبل از اقدام به نصب اکستنشن موی طبیعی بررسی کنید که مشکل کم مویی شما برای چیست؟ آیا تنها به دلیل نازک بودن تارهای موی خود با این مشکل مواجه اید یا ریزش مو دارید؟ عوامل تاثیر گذار در کم پشتی موی خود را بررسی کنید. اگر مشکل ریزش مو دارید، با نصب اکستنشن آسیبی جدی به موهای خود وارد میکنید و بهتر است تا ابتدا به درمان موی خود بیندیشید. گاها تنها راه حل کاهش کم پشتی مو، کاشت موی طبیعی میباشد.

مضرات اکستنشن مو

ما به هیچ وجه مخالف استفاده از اکستنشن مو نیستیم و میگیوییم که اگر به این کار تمایل دارید حتما آن را انجام دهید فقط قبل از انجام آن به چند نکته زیر توجه کنید: زیر نظر متخصص از سلامت موی خود آگاه باشید. موی سرتان حداقل ۵ سانتیمتر درازا داشته باشد. تنها برای مدتی محدود اکستنشن موی خود را نگه دارید . اگر تمایل استفاده طولانی مدت یا همیشگی از اکستنشن مو دارید هر ۳ ماه به موی خود یک ماه استراحت دهید و دوباره نصب کنید. داروهای تقویت کننده مو همچون زینک یا اکوفن مصرف نمایید تا تار موی شما قوی بماند و آسیب نبیند. موهای خود را خیلی محکم نبندید و از شینیون های سفت و محکم حتی الممکن پرهیز کنید. زیرا بعضی افراد نیز به‌دلیل كشش زیاد مو دچار سردرد می‌شوند از تعداد متوسط اکستنشن استفاده کنید و حجم بالا به کار نبرید. اکستنشن مو موجب سنگین شدن تارهای موی شما میشود. زیرا تارهای اکستنشن مو را به تارهای موی شما متصل میکنند و این اتصال موجب فشار آمدن به ریشه مو میگردد. به وزن سر خود دقت کنید و سعی کنید که وزن سرتان را بیش از اندازه زیاد نکنید. وقتی مقدار زیادی مو با طول بلند به لابه‌لای موهایتان اضافه كنید فشار زیاد ناشی از وزن آن موجب ریزش موهای طبیعی‌تان خواهد شد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط

facebook instagram telegram درخواست مشاوره
این سایت متعلق به مرجع زیبایی ایران نوین است-هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
6LfcPU4fAAAAAAwaOa7HaFbj4ZxLIqf9Eeazrt_X