همه چیز درباره جوش های زیرپوستی
جوش های زیرپوستی صورت ابتدا شبیه جوش نیستند اما بعد از مدتی ظاهر می شوند،بهترین راهکار برای درمان این نوع جوش ها این است که ابتدا باید منشا آن را پیدا کنید و به رفع آن ها بپردازید.درمان جوش های زیر پوستی خیلی اوقات با هم متفاوت هستند. اگر جوش ها عفونی باشند در کلینیک پوست و مو، متخصص پوست آنتی بیوتیک های مخصوص تجویز می کند.گاهی اوقات جوش های زیر پوستی شقیقه ها که از بین می روند جای آن ها باقی می ماند که آن ها نیز درمان مخصوص دارد.
نکته ی مورد نظر این است که جوش های زیرپوستی روی پوست هایی با جنس چرب یشتر ایجاد می شود ، اولین اقدامی که می شود انجام داد این است که از چربی پوست بکاهیم. برای این کار می توان از صابون های مخصوص و یا تونرهای شستشو دهنده پوست استفاده کرد. گاهی اوقات تغذیه نادرست باعث ایجاد جوش های زیرپوستی می شود، به عنوان مثال غذاهایی که خیلی چرب هستند یا با روغن زیاد درست می شوند، خوردن
مغزها مانند گردو ، فندوق ، شکلات ها و انواع شیرینی و یا داشتن استرس و نگرانی به این جوش ها می افزاید. استفاده از ماسک های زیبایی گاهی اوقات برای از بین بردن جوش های صورت موثر است اما باید به این نکته توجه داشت که این ماسک ها باید با تجویز پزشک مورد استفاده قرار گیرد ولی اگر بدون نسخه پزشک قصد استفاده از این گونه ماسک ها را دارید باید حتما بروشور آن را مطالعه کنید.
استفاده این ماسک ها باید محدودباشد زیرا اگر بیشتر از دو بار در هفته بر روی پوست قرار بگیرد موجب نازکی پوست می شود.
از راه های کاهش جوش ها مصرف ویتامین های B و C و مکمل آن ها توصیه می شود. برخی از داروها دارای ترکیبات بنزول پروکساید یا سالسیلات اسید است که موجب از بین رفتن باکتریهایی می شود که عامل ایجاد جوش هستند اما باید این داروها تحت نظر پزشک مصرف شوند.
یکی از نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که افرادی که روی صورت خود جوش دارند از لوازم آرایشی استفاده کنند که فاقد چربی (oil free) هستند . یکی از راه حل هایی که می توان به جوش های زیرپوستی شوک وارد کرد این است که برای مدت ۱۰ دقیقه کمپرس آب گرم روی پیشانی و شقیقه ها گذاشت و بعد از آن یخ روی محل مورد نظر قرار داد و از پماد هیدروکورتیزون در صورت نداشتن حساسیت استفاده کرد.