آشنایی با انواع روش های پیوند مو
پیوند مو به روش های مختلفی چون ؛ FIT ، FUT، SUT ، BHT و ترکیبی از این روش ها ، صورت می پذیرد . بهترین و مناسب ترین روش های پیوند مو با بررسی شرایط بیمار ، دلیل ریزش مو و نحوه ی ریزش موها طی جلسات مشاوره قبل از عمل انتخاب می گردد .
در عمل زیبایی پیوند مو ، پزشک متخصص مو پس از انتخاب روش مناسب با توجه به بانک موی پشت سر فرد و میزان تراکم مورد نیاز ، با ایجاد بیحسی موضعی در ناحیه دهنده فولیکول های پیوندی و ناحیه ی گیرنده ی فولیکول ها ، عمل پیوند مو را آغاز می کند .
موهای پشت سر فرد به دلیل مقاوم بودن در برابر هورمون ریزش ، مناسب ترین فولیکول های لازم جهت پیوند می باشند .
این موها پس از عمل پیوند به دلیل هم بافت بودن با بدن فرد ، به خوبی پیوند خورده و پس از اتمام دوره ی نقاهت و یک مرحله ریزش ، به طور دائمی رشد خواهند نمود .
جهت انجام عمل پیوند باید در سن سالگی به بالا باشد ، زیرا در این سن ریزش موها کند و متوقف می گردد و نتیجه بهتری از عمل پیوند حاصل خواهد شد .
در سنین پایین تر به دلیل فعال بودن هورمون ریزش ، در صورت پیوند و رشد مو ها ، در اثر هورمون ریزش احتمال ریزش مجدد موها وجود دارد .
اگر فرد از بانک موی مناسبی جهت تراکم در نواحی مختلف برخوردار نباشد ، نمی توان عمل پیوند مو را از فرد دیگری برای او انجام داد ، زیرا در این صورت فولیکول های کاشته شده با بدن فرد پیوند نخواهند خورد و ریزش خواهند کرد .
اگر چه روش های پیوند مو جدیدی وارد عرصه ی عمل های زیبایی شده است ، اما به دلیل ظرافت و حساسیت بافت مو در رشد مجدد ، این روش ها هنوز به طور کامل مورد تایید استاندارد های جهانی قرار نگرفته اند و با عوارض بسیاری باعث ایجاد مشکلات فراوان برای بیماران می گردند ، لذا تا زمان ارتقا و تکمیل این روش ها و کاهش عوارض آنها باید از روش های متداول با موفقیت های ثابت شده استفاده نمود .
از جمله روش های پیوند مو متداول و بسیار موفق ، روش های FIT ، FUT و روش ترکیبی از این دو روش می باشد .
در این روش جراح با نوار باریکی از موهای پشت سر فرد را برداشته ، محل را بخیه می کند و سپس با جداسازی فولیکول های پیوندی از ناخالصی ها و استریل کردن آنها ، به صورت تک به تک فولیکول ها را با ایجاد شکاف ریز جراحی در خط رویش طراحی شده می کارد .
با این روش می توان طی یک جلسه بالاترین تراکم لازم را ایجاد نمود ، پس از ۳ هفته موهای پیوندی کمی رشد کرده ، در ماه چهارم وارد فاز استراحت شده و ریزش می کند و حدود ۱۲ ماه پس از آن موهای رشد دائمی خود را نمایان می کنند .