بایدها و نبایدهای ترمیم موی طبیعی
ترمیم موی طبیعی به دو روش موقت و دائمی جهت ترمیم و بازسازی موهای ریزش کرده یا از دست رفته در کلینیک های معتبر صورت می پذیرد .
در روش ترمیم موقت مو ، نیازی به بانک مو وجود ندارد و موهای مورد نیاز که نواحی خالی و کم پشت را طی یک جلسه پوشش می دهند در مراکز تخصصی با توجه به جنس و رنگ موی فرد تهیه و بکار گرفته می شوند .
در این روش با شیوه های مخصوصی موهای تهیه شده بر روی سر ثابت می گردند .
روش دائمی ترمیم مو : در این روش به کاشت و پیوند مو اقدام می گردد و به بانک موی طبیعی جهت پیوند نیاز می باشد .
روش دائمی ترمیم مو به شیوه های مختلف با انتقال گرافت های مو از محل اهداء کننده به محل گیرنده انجام می شود .
● قبل از اقدام به ترمیم و پیوند مو باید با آزمایش ها و بررسی های لازم علت ریزش مو مشخص گردد .
● در صورتی که علت ریزش مو در فرد ژنتیکی و ارثی نباشد ، باید با درمان های دارویی و رفع عامل ایجاد کننده به ریزش مو را متوقف ساخت .
● سن مناسب ترمیم و پیوند مو ، ۳۰ سال به بالا می باشد ،نباید در سنین پایین تر به پیوند مو اقدام نمود زیرا هنوز ریزش مو کند نشده و نتیجه ی حاصل از پیوند نیز مطلوب نخواهد بود .
● جهت انجام عمل زیبایی پیوند مو باید به مراکز معتبر تخصصی پوست و مو مراجعه کرد.
● از آنجا که مهارت و تجربه ی پزشک متخصص در نتیجه ی مطلوب عمل زیبایی ترمیم موی طبیعی تاثیر بسزایی دارد ، لذا باید با توجه به بودجه ی خود پزشک معتبری را انتخاب نمود ..
● قبل از اقدام به ترمیم موی طبیعی باید سابقه ی مصرف دارو و بیماری های فرد به پزشک معالج اطلاع داده شود .
● اگر فرد از بانک موی مناسبی برخوردار نباشد ، نباید به ترمیم و پیوند مو اقدام نمایید زیرا نتیجه ی مطلوبی از عمل بدست نخواهد آمد .
● با توجه به روند رو به رشد ریزش مو ، نباید بانک موی فرد را به طور کامل خالی کرد و با یک دید آینده نگر باید مقداری از بانک مو را برای کاشت احتمالی مو در آینده را نیز نظر گرفت .
● انتخاب روش مناسب هر فرد با توجه به شرایط او برعهده ی پزشک معالج بوده و فرد متقاضی نباید بر روش خاصی اصرار ورزد .
● برای دستیابی به نتیجه ی مطلوب از عمل ترمیم مو ، فرد باید توصیه های لازم ارائه شده از سوی پزشک معالج خود را به دقت انجام دهد .
● پس از انجام عمل ترمیم موی طبیعی از قرارگیری در معرض شدید آفتاب و تعرق زیاد ناحیه ی سر باید خودداری کرد .
●پس از عمل ترمیم و پیوند مو ، ازگذاشتن هر گونه پوششی مانند کلاه که سبب تعرق و آسیب به گرافت های مو می گردد باید خودداری نمود .
● از گرفتن گرافت های مو پس از پیوند با دست یا شانه کردن باید به طور کامل اجتناب نمود . منبع: کلینیک تخصصی کاشت مو ایران نوین