۶ نکته که درباره ترمیم موی دائمی باید بدانید
تاثیر مو در زیبایی و اعتماد بنفس هر فردی باعث می شود که وجود هر گونه عارضه در این عنصر زیبایی چهره ، سبب ایجاد نگرانی و اضطراب شدید در فرد گردد . در ابتدای کار ، با شروع ریزش مو ، باید به پزشک متخصص مو مراجعه شود تا علت ریزش مو مشخص گردد و در مواردی ترمیم موی دائمی تجویز می شود.
بسیاری از موارد ریزش مو در نتیجه ی عوامل خارجی چون ؛ شیمی درمانی ، کمبود ویتامین ها ، حاملگی ، تب ، فقر آهن ، اختلالات هورمونی و ... رخ می دهند .
در چنین مواردی ، با درمان دارویی و موضعی یا برطرف نمودن عامل ایجاد کننده ی ریزش مو می توان به طور موثری ریزش مو را متوقف و به حالت اولیه بازگرداند .
اما در مواردی که ریزش مو به دلایل ژنتیکی یا سابقه ی ارثی ایجاد می شود ، دیگر با درمان دارویی نمی توان ریزش مو را متوقف نمود لذا تنها راه حل مناسب بدست آوردن موهای از دست رفته ، روش های ترمیم مو می باشد .
هزینه ترمیم موقت مو به این روش در مقایسه با روش ترمیمی پیوند مو بسیار ارزان تر می باشد .
۲. در روش ترمیم دائم مو ، پس از رسیدن فرد به سن مناسب جهت پیوند که ۳۰ سال به بالا می باشد ، از پیوند فولیکول های مو جهت ترمیم نواحی ریزش یافته استفاده می شود .در این روش اثر نهایی پیوند مو بعد از یک سال که فولیکول ها به خوبی پیوند و رشد می کنند ، مشخص می گردد .
روش های مختلفی جهت ترمیم موی دائمی وجود دارد که الفبای همه ی این روش ها یکی است و تنها در نحوه ی برداشت و کاشت فولیکول های مو با یکدیگر تفاوت دارند .
منبع: کلینیک تخصصی کاشت مو ایران نوین