عوارض لیزر موهای زائد زیر بغل و سینه
موهای زیر بغل موهای طبیعی بدن هستند ولی رویش مو در قفسه ی سینه و نوک سینه برای خانم ها موهای زائد محسوب می شود ، رهایی دائمی از این موهای مزاحم تنها به کمک لیزر امکان پذیر خواهد بود . از معضلات شایع در هر فرد ، اصلاح دو یا سه مرتبه ی موهای زائد زیر بغل در هر هفته است . بهترین و موثرترین روش خلاصی از موهای این نواحی، لیزر موهای زائد زیر بغل و سینه است .
اگرچه رویش موهای زیر بغل در همه ی زنان و مردان وجود دارد اما هنوز نقش فیزیولوژیکی برای این موها شناسایی نشده است ، لذا این موهای طبیعی بدن ، موهای زائد محسوب می شوند .
روش های مختلفی جهت اصلاح موهای زیر بغل و سینه وجود دارد ، اما هیچ کدام از روش هایی مانند تیغ ، ایپلاسیون و موم انداختن روش دائمی رهایی از این موها نیست .
در روش لیزر درمانی موهای زائد ، اشعه لیزر تابیده شده از دستگاه لیزر به ریشه یا همان فولیکول مو ، جذب ملانین موجود در فولیکول مو شده و با ایجاد گرمای کنترل شده در طی چند جلسه ، باعث تخریب و سوزاندن ریشه ی مو می گردد .
از آنجا که اشعه لیزر برای جذب موثر توسط ریشه ی مو باید حاوی رنگدانه های سیاه رنگ ملانین باشد ، به همین جهت انجام لیزر در افرادی که دارای پوست روشن و موی تیره تر هستند ، نتیجه ی مطلوب تری خواهد داشت . ( پوست های تیره دارای ملانین هستند و با جذب اشعه ی لیزر دچار سوختگی و تغییر رنگ می شوند )
موهای موجود در یک ناحیه از بدن ، همگی دارای رشد یکسانی و همزمانی ندارند ، همچنان که بسیاری از موهای یک ناحیه از بدن در فاز رویشی قرار دارند ، برخی دیگر در فاز استراحت و در زیر پوست قرار دارند ، لذا باید برای از بین بردن تمامی این موها ، لیزر درمانی در چندین جلسه با فاصله ی ماهانه صورت پذیرد ، بدین ترتیب کلیه موهای یک ناحیه در اثر لیزر درمانی به طور موثری از بین خواهند رفت .
در لیزر درمانی موهای زائد یک ناحیه شاهد حذف ۱۰۰ درصدی موهای زائد یک منطقه نخواهیم بود ولی موهای باقی مانده نیز بسیار نازک و کم رنگ خواهند شد و با موفقیت ۹۰ درصدی حذف موها ، فرد احساس بهتر و رضایت کاملی خواهد داشت .
در مورد از بین بردن موهای زائد نواحی زیر بغل و سینه که غدد لنفاوی متعددی را دارا می باشند ، این سئوال مطرح است آیا لیزر درمانی این نواحی باعث تحریک غدد لنفاوی می شود ؟ و آیا عوارضی در پی خواهد داشت ؟
در پاسخ به این سئوال می توان گفت از عوارض لیزر درمانی فقط التهاب ، سوزش و تغییر رنگ ( در افراد تیره پوست ) را می توان نام برد که زودگذر هستند و معمولا با اقدامات لازم قبل و بعد از لیزر درمانی نیز از بین خواهند رفت ، به طوری که پس از ۲۵ سال از آغاز لیزر موهای زائد زیر بغل و سینه هنوز هیچ عارضه ی شدیدی که سبب آسیب به عدد لنفاوی این نواحی شده باشد ، گزارش نشده است .
در لیزر درمانی ، عمق نفوذ لیزر در حد چند میلی متری پوست بوده و قدرت نفوذ به اعضای داخلی بدن را هرگز نخواهد داشت .
منبع: کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد ایران نوین