تاریخچه استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد

تاریخچه استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد

21 فروردین ، 1401
کلینیک ایران نوین

تاریخچه استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد دائمی ترین روش موثر از بین بردن موهای زائد نواحی مختلف بدن و صورت است  . در این روش ، اشعه لیزر تابیده شده از دستگاه لیزر به فولیکول مو و تولید گرما درآن موجب سوزاندن و تخریب ریشه ی مو می گردد . به کمک دستگاه لیزر موهای زائد شاهد موفقیت ۹۰ درصدی حذف موهای زائد  طی چند جلسه خواهیم بود که در نهایت موهای باقی مانده نیز بسیار نازک و کرک مانند خواهند بود.

در اواخر دهه ی ۸۰ و اوایل دهه ی ۹۰ میلادی، برای اولین بار از دستگاه لیزر موهای زائد آن دوره برای از بین بردن موهای زائد بدن استفاده گردید .

اورولوژی و موزدایی بافت های پیوند مودار زمینه های اولیه بکارگیری لیزر موهای زائد بوده است .

آزمایش های اولیه لیزر به منظور از بین بردن موهای زائد با شکست روبرو می شد ، زیرا اشعه ی آن به سرعت شفت پیگمانته ی مو را بدون از بین بردن سلول های بنیادی مو ، تخریب می کرد و مو امکان رشد مجدد داشت .

اولین دستگاه لیزر موهای زائد

اولین دستگاه لیزر موهای زائد که به صورت انبوه ساخته و وارد بازار شد ، دستگاه لیزر QS Nd: YAG بود که در سال ۱۹۹۸ در آمریکا تولید گردید .

این دستگاه به طور کامل و به صورت امروزی قادر به حذف موهای زائد نبود ، به طوری که حتی با ارتقای این دستگاه توسط گلدبرگ و همکارانش بعد از ۶ ماه ، موها رشد چشمگیری داشتند .

با ورود لیزرهای یاقوتی مدت پالس های طولانی تری توسط محققان بررسی شد ولی هیچکدام سبب از بین رفتن دائمی موهای زائد نمی شد و به خاطر سوختگی ناشی از اشعه ی آن ، استفاده از این نوع لیزر تنها محدود به افراد دارای پوست های روشن می شد .

با ورود دستگاه لیزر الکساندریت با طول موج ۷۵۵ نانومتر در سال ۱۹۹۷ فینکل و همکارانش به کاهش موهای زائد تا ۹۰ درصد در طی ۵ جلسه ی سه ماهه دست یافتند که دو سال بعد با ارتقای این دستگاه با طول موج های طولانی تر و نفوذ عمقی تر لیزر به پوست توسط ام سی دنیل و همکاران او ، این دستگاه نسبت به لیزر یاقوتی برای پوست های تیره نیز بی خطر گردید

رفته رفته ، محققین بسیاری بر روی دستگاه های لیزر ارائه شده کار کردند و توانستند دستگاه های پیشرفته ی امروزی را که هر کدام متناسب با پوست و موهای مختلف می باشد، را به تکامل برسانند، به گونه ای که امروزه برای افراد با پوست های تیره ، موهای سفید و حتی موهای بور و قرمز نیز می توان طول موج های متناسبی را جهت از بین بردن موهای زائد و کاهش سوختگی در پوست تنظیم نمود .

منبع: کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد ایران نوین

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط

facebook instagram telegram درخواست مشاوره
این سایت متعلق به مرجع زیبایی ایران نوین است-هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
6LfcPU4fAAAAAAwaOa7HaFbj4ZxLIqf9Eeazrt_X