همه چیز درباره پیوند مو زنان
اگر چه ریزش مو در مردان بیش از زنان رخ می دهد ولی ممکن است که علاوه بر ریزش مو ، زنان به دلایلی چون سوانح مختلف ، سوختگی و شکستگی ناحیه ی سر دچار طاسی مو در یک قسمت از آن شوند ، در این صورت دیگر با روش های دارویی نمی توان رویش این موها را امکان پذیر نمود و تنها راه حل آن ، اقدام به پیوند مو خواهد بود . در مردان تعادل هورمونی منظم تری حاکم است در حالی در زنان هورمون ها بی نظمی های زیاد دارند به طوری که پس از اقدام به پیوند مو ، ممکن است که ریزش مجدد موها اتفاق افتد . از این رو ، قبل از اقدام به پیوند موی زنان ، باید وضعیت روحی و روانی فرد با کمک یک روانپزشک مورد بررسی قرار گیرد .
پس از پیوند مو در زنان ، جهت آرایش و مدل دادن به موها محدودیت هایی وجود خواهد داشت .
تصحیح عادات غذایی ، داروهای شیمیایی و طب سنتی می تواند ریزش مو در زنان را تا حدودی کنترل کند و در صورت نتیجه بخش نبودن آن می توان به پیوند مو اقدام نمود .
در زنانی که ریزش موی آنها اساس ژنتیکی و ارثی دارد ، روش پیوند موی طبیعی بهترین راه حل دائمی آن است .
دهه ی سوم و پنجم زندگی زنان اوج زمان ریزش مو با الگوی زنانه است .
مواردی چون ؛ شرح حال بیمار ، معاینه ی دقیق ، غربالگری screening ، امراض پوستی ، بیماری غدد درون ریز ، استرس روانی و جسمی باید قبل از اقدام به پیوند مو در زنان با دقت و بررسی های لازم مورد ارزیابی قرار گیرند .
تا زمان مشخص شدن دلیل اصلی ریزش مو در زنان از اقدام به هر گونه درمان باید خودداری کرد ، اما پس از تشخیص دائمی یا موقتی بودن ریزش موها می توان درمان های لازمه را اجرا نمود .
دو عامل جهت پیوند مو در زنان مد نظر خواهد بود :
● نسبت موهای ناحیه ی اهداء کننده به مساحت ناحیه ی گیرنده
● انتظارات بیمار از عمل پیوند مو
در بیشتر زنان همواره برای سه جلسه پیوند مو ، در منطقه ی اهداء کننده ی پشت سر به اندازه ی کافی مو وجود دارد .
در زنانی که از عمل پیوند مو ، انتظارات بسیار بالایی جهت پرپشتی مو دارند ، کاندید مناسبی جهت پیوند مو نیستند زیرا در هر جلسه از پیوند مو ، فقط تراکم نسبت به جلسه ی قبل افزایش می یابد نه به گونه ای که اصلا و به هیچ وجه پوست سر دیده نشود .
جهت پیوند مو در زنان مانند مردان می توان از روش های متداولی چون FIT، FUT یا روش ترکیبی این دو استفاده نمود . منبع: کلینیک تخصصی کاشت مو ایران نوین