کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟
در این مقاله با ما همراه باشید تا بررسی شود که
کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟
کربوکسی تراپی چیست ؟
به طور کلی به عمل تزریق گاز کربنیک به زیر پوست ، کربوکسی تراپی یا CT گفته می شود که جهت رفع مشکلات زیبایی و درمان سلولیت می توان از روش کربوکسی تراپی یا CT بهره گرفت .
در این رابطه می توان عنوان نمود که کربوکسی نام علمی گاز دی اکسید کربن (۲CO) بوده و در کربوکسی تراپی گاز دی اکسید کربن به زیر پوست فرد تزریق می شود که در اثر تزریق ، بدن این مورد را به عنوان کمبود اکسیژن تلقی کرده و جریان خون را در منطقه ی مورد تزریق ، افزایش می دهد ، در نتیجه ی افزایش گردش خون ، مواد مغذی به منطقه تزریق شده می رشد و ترمیم سلولی رخ می دهد .
کاربردهای کربوکسی تراپی
کربوکسی تراپی، (CT ) باعث افزایش کشش پوست ، افزایش گردش خون بدن و در نتیجه بهبود ظاهر پوست خواهد شد لذا از این تکنیک به منظور
جوانسازی پوست ، ترمیم سیاهی و گودی زیر چشم ،کاهش چروک ها و
ترک های پوستی، تولید مجدد کلاژن و کاهش سلول های چربی یا سلولیت ها استفاده می گردد .
دستگاه کربوکسی تراپی
دستگاه کربوکسی تراپی، دارای یک مخزن گاز دی اکسید کربن می باشد که توسط بخش الکترونیک ، خروجی دستگاه تنظیم می شود ، سرعت و میزان گاز خروجی با توجه به محل درمان و بیماری، توسط پزشک متخصص مشخص و گاز دی اکسید کربن از طریق یک سوزن نازک زیر به پوست فرد با دقت بالایی تزریق می شود تا اثرات درمانی آن در فرد ظاهر گردد .
تاثیر تزریق کربوکسی
تزریق کربوکسی تراپی در ناحیه پلک پس از تزریق گاز، متورم و طی ۱۰دقیقه بعد گاز جذب شده و ظاهر فرد طبیعی می شود اما در اسکار و ترکهای پوستی احساس کمی سوزش به وجود می آید ، برای درمان سلولیت و بافت چربی موضعی چون حجم گاز بیشتری تزریق می شود یک حس کشش و فشار در موضع، به دلیل افزایش جریان خون احساس خواهد شد و جای نگرانی خواهد بود ، چون به سرعت این احساس برطرف خواهد شد .
مزیت های کربوکسی تراپی
- درمان بسیار موثری جهت از بین بردن سلولیت
- قابلیت از بین بردن رسوب های چربی بعد از لیپوساکشن در قسمت های بالای زانو
- آسیب نرساندن به بافت های بدن یا اعصاب
- نابودی موثر چربی ها
- امکان تولید مجدد کلاژن توسط بدن
- ضخیم و صاف و هموار شدن پوست
- بسیار موثر و مفید در درمان سلولیت ها
مشکلات و عوارض کربوکسی تراپی
تزریق کربوکسی به طور معمول عارضه ای برای فرد ایجاد نخواهد کرد ، تنها درد و قرمزی خفیف در محل تزریق، احساس گرما و صدای خش خش در پوست و گاهی کبودی در محل تزریق ایجاد می شود که به صورت موقت و گذرا هستند .
مراقبت های لازم پس از تزریق کربوکسی
این عمل زیبایی به مراقبت های شدید و یا خاصی نیاز ندارد ، تنها به مدت ۴ ساعت بعد از تزریق کربوکسی از استحمام، شنا، سونا و جکوزی باید خودداری کرد .