مزایا و معایب کاشت موی تکثیری در لا به لای موها

مزایا و معایب کاشت موی تکثیری در لا به لای موها

21 فروردین ، 1401
کلینیک ایران نوین

مزایا و معایب کاشت موی تکثیری در لا به لای موها

مو از جمله فاکتورهای زیبایی ظاهری می باشد که در صورت شروع به ریزش کردن و عدم توقف آن ، فرد در مدت کوتاهی موهای خود را برای همیشه از دست خواهد داد ، از این رو همواره ریزش مو استرس و نگرانی زیادی برای فرد ایجاد می کند لذا در این مقاله به بررسی راهکار کاشت موی تکثیری در جهت درمان کم پشتی و طاسی موی سر پرداخته شده است .

کاشت موی تکثیری

در رابطه با کاشت موی تکثیری می توان گفت که روش های بسیاری جهت کاشت مو وجود دارد اما روش کاشت موی تکثیری از جمله روش های جدیدی است که در مرحله ی آزمایش و خطا قرار دارد و هنوز به عنوان یک روش رایج  مورد استفاده قرار نگرفته است ، در واقع با اتمام مرحله ی آزمایشگاهی این روش و به اجرا در آمدن آن در کلینیک پوست و مو می توان از آن به عنوان روشی جهت کاشت مو یاد کرد . در روش کاشت موی تکثیری ، نمونه ی کوچکی از فولیکول های مو طی یک پروسه ی جراحی به کمک بی حسی موضعی از بیمار برداشته می شود ، سپس سلول های بنیادی از بقایای فولیکول مو جدا شده و در یک محیط کشت مناسب در طول 3 هفته تکثیر می شوند ، با تزریق سلول های بنیادی به صورت سطحی در محل مورد نظر ، رویش موهای جدید پس از 3 ماه رخ می دهد .

مزایا و معایب کاشت موی تکثیری

کاشت موی تکثیری نیز به مانند دیگر روش های کاشت مو ، دارای معایب و مزایای است که عبارتند از :
  • مزایا :

■ جهت تکثیر سلول های بنیادی تنها به یک نمونه ی کوچک که 120 فولیکول مو را دارا می باشد ، لازم است ، از این رو آسیب به پوست سر کاهش می یابد . ■ استفاده از روش کاشت موی تکثیری ، ساده تر ، کوتاه تر و با درد کمتری نسبت به دیگر روش های کاشت مو انجام می شود . ■ در صورت ناکافی بودن مقدار موی تکثیری ، می توان مجددا از همان نمونه ی کوچک جهت تکثیر سلول های بنیادی فولیکول مو استفاده کرد . ■ از آنجا که در روش های کاشت مو ، جهت پیوند به 2000 تا 5000 فولیکول مو نیاز می باشد و درصد بالایی از افراد نیز با مشکل عدم داشتن موی کافی جهت پیوند مواجه هستند ، لذا روش کاشت تکثیری برای بسیاری از افراد مناسب تر خواهد بود . ■ عدم نیاز به جراحی ، زیرا کاشت موی تکثیری با تزریق سلول های بنیادی به محل مورد نظر انجام می شود  .
  • معایب :

■ هزینه ی بسیار بالایی این روش دارد . ■ عدم ایجاد ظاهر دلخواه به دلیل اینکه نمی توان کنترل ویژه ای در مورد تراکم یکنواخت و جهت موها ایجاد کرد . ■ ممکن است که موهای تکثیری ، دوام رشد نداشته باشند . ■ باید تعداد قابل توجهی از سلول های بنیادی مو در محیط کشت رشد کنند . کلینیک تخصصی کاشت مو ایران نوین
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط

facebook instagram telegram درخواست مشاوره
این سایت متعلق به مرجع زیبایی ایران نوین است-هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
6LfcPU4fAAAAAAwaOa7HaFbj4ZxLIqf9Eeazrt_X