مراحل درمان ریزش مو هورمونی در زمان بارداری

مراحل درمان ریزش مو هورمونی در زمان بارداری

21 فروردین ، 1401
کلینیک ایران نوین

مراحل درمان ریزش مو هورمونی در زمان بارداری

یکی از دوران های مهم  زندگی هر زنی دوران بارداری وی می باشد که در این دوران سلامت مادر و جنین از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود، زنان باردار در این دوران به دلیل تغییر هورمون های خود و جذب ویتامین و پروتئین بدنشان توسط جنین و کاهش جذب این مواد در بدنشان دچار مشکلات پوستی و ریزش مو می شوند که گاهی این ریزش موها برای آنها بسیار آزار دهنده خواهد بود اما مراحل درمان ریزش مو هورمونی در زمان بارداری با چه روش هایی انجام می گیرد.

ریزش مو هورمونی

ریزش مو هورمونی به دلیل تغییرات هورمون ها در زنان و مردان صورت می گیرد اما این نوع از ریزش در زنان بیشتر در دوران بارداری و شیردهی ایجاد می گردد و عموما با نازک شدن مو و ریزش مو صورت خواهد گرفت. تغییرات هورمونی در دوران بارداری در زنان موجب می گردد تا مکانیسم خون رسانی به فولیکول های مو دچار مشکل گردد و با تحلیل تدریجی فولیکول ها موها دچار ریزش شوند و تراکم آنها کم شود . گر چه ریزش مو در زنان باردار و شیرده اغلب پس از پایان این دوران ها قطع می گردد اما با به کار گیری روش هایی بی ضرر و کم عارضه در این دوران های حساس می توان تا حد مطلوبی ریزش مو را کنترل نمود و اگر ریزش مو بعد از این دوران نیز ادامه داشته باشد باید در مورد رفع مشکل راه حلی اساسی تدبیر گردد.

مراحل درمان ریزش مو در دوران بارداری

گر چه ریزش مو در زنان باردار به دلیل تغییرات هورمونی و کمبود آهن و کم خونی ایجاد شده بر اثر بارداری امری عادی می باشد اما اگر ریزش مو بیش از حد طبیعی صورت گیرد باید برای درمان این ریزش چاره ای اندیشیده گردد، زنان باردار به دلیل وضعیت خود و حفظ سلامت جنین از در صورت مواجه شدن با ریزش شدید مو نمی توانند از بسیاری از داروهای شیمیایی یا روش های رفع ریزش مو استفاده کنند. بنابراین در این زمان باید تحت نظارت پزشک زنان و متخصص پوست و مو از روش هایی که برای آنها بی ضرر خواهد بود جهت کنترل ریزش موی خود بهره بگیرند، زنان باردار جهت رفع ریزش موی خود می توانند با رنگ نکردن مو، مصرف فولیک اسید، آهن ، روی ، مواد غذایی مناسب مانند پروتئین ، لبنیات که کلسیم زیادی دارد، میوه ها ، سبزیجات ، تخم مرغ ، اسفناج و ماهی و میگو تا حد زیادی ریزش مو را در این دوران کنترل کنند . ریزش مو هورمونی در زنان باردار و شیرده اغلب پس از طی این دوران ها به خودی خود رفع می گردد و بعد از طی شدن این دوران ها هیچ اثری از ریزش مو باقی نخواهد ماند اما اگر بعد از این دوران نیز خانم ها ریزش مو در آنها متوقف نگردد باید با مراجعه به متخصص پوست و مو جهت انجام بهترین روش درمانی متناسب با وضعیت خود اقدام نمایند. کلینیک تخصصی تقویت مو ایران نوین
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط

facebook instagram telegram درخواست مشاوره
این سایت متعلق به مرجع زیبایی ایران نوین است-هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
6LfcPU4fAAAAAAwaOa7HaFbj4ZxLIqf9Eeazrt_X