خطرات و عوارض جراحی برداشتن خال گوشتی قهوه ای با لیزر

خطرات و عوارض جراحی برداشتن خال گوشتی قهوه ای با لیزر

21 فروردین ، 1401
کلینیک ایران نوین

خطرات و عوارض جراحی برداشتن خال گوشتی قهوه ای با لیزر

برداشتن خال گوشتی معمولاً به شیوه های سخت تری نسبت به برداشتن خال های سطحی و پوستی انجام می شود. افراد مبتلا به خال های گوشتی معمولاً به روش های درمانی کمتری دسترسی دارند. از این رو پزشکان،  اغلب از لیزر یا روش های جراحی برای برداشتن خال گوشتی قهوه ای استفاده می کنند. این روش ها با استفاده از بی حسی های موضعی و در مدت زمان کم، به عنوان یک روش سرپایی مورد استفاده قرار می گیرد. برداشتن خال های گوشتی بزرگ با روش های جراحی یا سوزاندن با گرما، عمدتاً منجر به برجا ماندن اسکار بر روی پوست فرد می شود. به همین سبب، روش های لیزری گزینه مناسب تری برای برداشتن خال گوشتی قهوه ای می باشد.

برداشتن خال گوشتی با لیزر درمانی

در عمل برداشتن خال گوشتی با لیزر ، ابتدا از بی حس کننده های موضعی در ناحیه خال استفاده شده و پس از آن، رنگدانه های خال گوشتی توسط لیزر خارج می شود. در مرحله بعد، رنگدانه ها تمیز می شوند و اسکار یا جای زخم باقی مانده بر روی پوست، ناشی از خارج کردن خال، پس از مدت کوتاهی برطرف می شود. تیرگی ناحیه درمان در چند روز اولیه پس از خارج کردن خال گوشتی قهوه ای با لیزر طبیعی است و امکان پوشاندن آن به وسیله روش های آرایشی نیز وجود دارد. قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب در هفته اول پس از عمل و استفاده از کرم ضد آفتاب در فضای باز ضروری می باشد. روش درمانی برداشتن خال گوشتی قهوه ای با لیزر ، روشی کاملاً مطمئن و بی خطر بوده و عوارض جانبی عمل جراحی خال نظیر به جا ماندن جای زخم و بخیه را ندارد. همچنین احساس درد در این روش نسبت به سایر روش های درمانی بسیار کمتر است.

مزایای روش برداشتن خال گوشتی با لیزر

روش رفع خال گوشتی با لیزر یک روش کاملاً غیر تهاجمی بوده و در آن از هیچ گونه عمل جراحی استفاده نمی شود. همچنین احتمال عفونت در این روش بسیار کم می باشد. از لیزر در تمامی نقاط صورت و بدن برای برداشتن خال های گوشتی استفاده نمود. همچنین امکان برداشتن چند خال در یک جلسه وجود دارد.

معایب برداشتن خال گوشتی با لیزر

خال های خیلی عمیق که احتمال سرطانی بودن آنها وجود دارد، نمی توانند به وسیله لیزر به صورت کامل رفع شوند. این خال ها ابتدا باید توسط پزشک متخصص پوست بررسی شده و سپس در صورتی که ریشه های عمیقی نداشته و یا نشانه سرطان پوست نباشند، توسط لیزر درمان شوند. به طور کلی قدرت نفوذ لیزر از قدرت نفوذ روش جراحی کمتر می باشد. کلینیک تخصصی جراحی زیبایی ایران نوین
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط

facebook instagram telegram درخواست مشاوره
این سایت متعلق به مرجع زیبایی ایران نوین است-هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
6LfcPU4fAAAAAAwaOa7HaFbj4ZxLIqf9Eeazrt_X