خطر prp در درمان ریزش مو چیست؟

خطر prp در درمان ریزش مو چیست؟

21 فروردین ، 1401
کلینیک ایران نوین

خطر prp در درمان ریزش مو چیست؟

ریزش مو از جمله مشکلات مربوط به بافت مو می باشد که در صورت عدم درمان به موقع ، منجر به ریزش کلیه موها و از بین رفتن کلی فولیکول های مو می گردد ، از جمله روش های موثر در درمان ریزش مو ، می توان به روش تزریق prp اشاره نمود ، از این رو ، در این مقاله ، خطر prp در درمان ریزش مو مورد برسی قرار گرفته شده است .

پی آر پی چیست ؟

پی آر پی ماده ی بدست آمده از خون فرد است که پزشک متخصص پوست مو آن را با قرار دادن در دستگاه گریز از مرکز سانتریفیوژ و با جداسازی اجزای خون از هم ایجاد می کند ، در فرآیند تولید prp ، حرکت چرخشی دستگاه طی دو مرحله ده دقیقه ای باعث می گردد که پلاکت های خونی که حاوی فاکتورهای بسیار قوی رشد و ترمیم هستند ، در پلاسمای خون تغلیظ شوند ، لذا به prp ، پلاسمای غنی از پلاکت های خون گفته می شود که اثرات درمانی موثر و متعددی در زمینه مشکلات پوست و مو دارد  . با تزریق prp ، فاکتورهای رشد از پلاکت ها آزاد شده و فولیکول های غیرفعال و در حالت خواب را ، به رشد مجدد تحریک می کند .

استفاده از prp برای ریزش مو

پس از آماده سازی prp  ، پزشک متخصص پوست و مو با دانش تخصصی خود ، حجم مشخصی از prp ، به کمک سوزن های بسیار ریز با ایجاد بیحسی موضعی در ناحیه سر ، با تزریقات متعدد در قسمت های مختلف به لایه درم پوست که منشا تولید و رشد فولیکول های مو می باشد ، با دقت تزریق می کند. پس از تزریق prp ، دو الی سه ماه باید صبر کرد تا تاثیرات درمانی prp  ، در جلوگیری و درمان ریزش مو شروع شود ، پس از شروع تاثیر prp ، نتیجه ی نهایی از این روش درمانی 6 الی 9 بعد نمایان خواهد شد ، زیرا این ماده ی طبیعی که از خون فرد تهیه می شود ، تاثیرگذاری آن به واکنش و متابولیسم بدن نیز وابسته است .

خطر prp

در رابطه با خطر prp برای ریزش مو می توان عنوان نمود که این روش به دلیل طبیعی بودن ، خطر و عوارض جانبی خاصی ندارد و تنها عوارض زودگذر آن یعنی سردرد خفیف ، سفتی خفیف سر ، قرمزی ، التهاب ، ورم و درد خفیفی که همگی از تزریقات متعدد در ناحیه موها ایجاد می شود ، خود به خود طی چند ساعت الی چند روز برطرف خواهد شد و به هیچ گونه دارو و یا مسکنی نیاز نخواهد بود .

ممنوعیت استفاده از تزریق prp

افراد مبتلا به بیماری هایی نظیر ؛ سرطان ، بیماری های مزمن پوستی ؛ اختلال منابولیک ، اختلال سیستماتیک ، بیماری کبدی مزمن ، سندرم اختلال پلاکتی ، عفونت های حاد و مزمن ، ترومبوسیتوپنی و بیثباتی همودینامیک نباید از روش prp استفاده نمایند . کلینیک تخصصی تقویت مو ایران نوین
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

مقالات مرتبط

facebook instagram telegram درخواست مشاوره
این سایت متعلق به مرجع زیبایی ایران نوین است-هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
6LfcPU4fAAAAAAwaOa7HaFbj4ZxLIqf9Eeazrt_X