تزریق چربی، روشی مناسب برای ترمیم بافت های نرم پوست
ترمیم بافت با تزریق چربی و زیبایی سازی پوست و برجسته سازی برخی اندام های بدن ، با انتقال سلول های چربی موضعی از یک قسمت بدن به قسمت های دیگر بدن که چربی زیر پوستی آن تحلیل رفته ، انجام می شود .
چربی مورد نیاز جهت تزریق ، از شکم ، پهلو ، ران و پشت زانو برداشته شده و پس از خالص سازی ، به صورت ، دست ، گردن و دیگر نواحی بدن که دارای فرو رفتگی یا ناهمواری هستند ، تزریق می گردد .
با این روش می توان به رفع چین و چروک های مختلف ، جای جوش ، از بین بردن محل عمل جراحی و ... پرداخت .
ترمیم بافت با تزریق چربی به خصوص برای بافت های نرم مانند ؛ لب ها ، زیر چشم ها ، گونه ها ، چانه ، خط خنده ، خط اخم ، گردن ، دست ها و پیشانی و جوانسازی پوست امکان پذیر می باشد.
جهت تزریق چربی ، به کمک جراحی کوچک و ایجاد شکاف های ریزی ، چربی مورد نیاز از ناحیه ی مورد نظر خارج شده ، پس از جدا سازی چربی از ناخالص های همراه با آن ، متخصص با ایجاد بیحسی موضعی و با کمک لوله ی بسیار باریکی به نام کانولا ، چربی را به زیر بافت نرم پوست انتقال می دهد .
چربی تزریقی می تواند به کل صورت تزریق گردد و یا اینکه به صورت جداگانه جهت رفع چین و چروک ها و خطوط ایجاد شده در پوست صورت ، تزریق گردد .
تزریق چربی در لب ، گونه ، پیشانی و یا زیر چشم با تکنیک های خاص پزشکی که متخصص با سابقه و دارای مهارت لازم از عهده ی انجام آن بر خواهد آمد ، باید انجام شود و انجام چنین تزریق حساسی نزد پزشکان عمومی باید خودداری کرد .
تزریق چربی ، روشی مناسب برای ترمیم بافت های نرم پوست خواهد بود ، زیرا در این عمل زیبایی ، چربی تزریقی ، از خود فرد برداشته می شود و به دلیل هم بافت بودن این چربی با بدن فرد ، پس از خون رسانی مناسب توسط عضو مورد تزریق ، بدون ایجاد حساسیت آلرژیک به خوبی پیوند خورده و با رفع عارضه ی ایجاد شده ، ماندگاری مناسبی خواهد داشت .
در تزریقاتی چون ، بوتاکس و ژل به دلیل عدم هم بافت بودن با بدن ، احتمال ایجاد حساسیت آلرژیک و عدم ایجاد نتیجه ی مطلوب وجود دارد .
منبع: کلینیک تخصصی جوانسازی پوست و تزریقات دستگاهی ایران نوین