معایب لیزر های خانگی و خطرات آنها
معایب لیزر های خانگی و خطرات آنها
لیزر از جمله روش های موثر و دائمی رفع موهای زائد می باشد که توانسته با درصد موفقیت بالایی در کاهش موهای زائد به عنوان یک روش پرطرفدار و کارآمد مورد استقبال زیادی قرار گیرد . دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی که به تازگی وارد بازار ایران شده اند با هدف حذف موهای زائد در منزل تهیه می شوند. در این مقاله سعی بر این است که
معایب لیزرهای خانگی از جمله
لیزر IPL و ... بررسی شود.
عملرد دستگاه لیزر خانگی چگونه است؟
موی بیش از حد در قسمت های مختلف بدن و صورت همواره برای زنان و مردان ناخوشایند بوده است. به همین دلیل افراد زمان و هزینه قابل توجهی را به حذف موهای ناخواسته اختصاص داده اند. روش های سنتی
رفع موهای زائد مانند ریش تراش، موم کردن و استفاده از تیغ و ژیلت وقت گیر، دردناک و موقتی می باشد.

لیزر موهای زائد یک راه حل محبوب در میان افرادی است که به دنبال از بین بردن دائمی
موهای زائد صورت و بدن خود هستند. برای اکثر افراد، لیزر موهای زائد یک راه حل ایمن و مناسب برای از بین بردن موهای ناخواسته می باشد. با این حال قبل از شروع درمان افراد باید از جوانب مثبت و منفی حذف موهای زائد بوسیله لیزر و برخی دانسته های غلط در مورد این روش آگاهی داشته باشند و سپس اقدام به انجام آن نمایند.
لیزر درمانی موهای زائد برای همه قسمت های بدن و صورت کاربرد دارد و می تواند به طور موثر موهای ناخواسته را بطور دائم و یا برای مدت طولانی با حداقل میزان خطر از بین ببرد.
عملکرد لیزرهای خانگی شبیه به سایر دستگاه های لیزر است که در کلنیک زیبایی مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع این دستگاه ها نیز با آسیب زدن و تخریب فولیکول مو باعث کاهش رشد موها می گردند. با گذشت زمان مو ضعیف تر شده و در نهایت رشد آن متوقف می گردد.
دستگاه های خانگی لیزر موهای زائد مانند لیزر عمل کرده اما در این دستگاه ها از پالس های نوری فناوری
IPL جهت از بین بردن موهای زائد استفاده می گردد . با تابش پالس های نوری به ریشه ی مو در دستگاه های خانگی لیزر موهای زائد ، ریشه موهای زائد از بین می روند و یا اینکه رشد موها کند می شود .
انتخاب دستگاه لیزر خانگی
دستگاه های
لیزر موهای زائد خانگی در انواع مختلف جهت کاربردهای متفاوت در نواحی مختلف بدن طراحی و تولید می شوند ، به عنوان مثال یک
دستگاه لیزر خانگی تهیه شده برای از بین بردن موهای زائد صورت برای از بین بردن موهای زائد ناحیه ی تناسلی مناسب نیست و هر دستگاه با هدف طراحی شده باید مورد استفاده قرار گیرد.
لذا در زمان خرید باید هدف خود را از خرید دستگاه مورد نظر عنوان کنید تا بهترین دستگاه با کارایی لازم انتخاب گردد . کارایی
دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی مانند لیزر بوده اما به دلیل استفاده ی خانگی خطر کمتری برای مصرف کننده دارند .
معایب لیزرهای خانگی
درمان بوسیله لیزر در صورتی که نزد فرد متخصص و با تجربه انجام گردد، درمانی نسبتا امن و با حداقل اختلال در سطح پوست است. در غیر اینصورت ممکن است با عوارض جانبی همراه باشد.
اگر چه خطر استفاده از دستگاه های لیزر موهای زائد خانگی برای زنان باردار و شیرده به اثبات نرسیده است اما بهتر است که استفاده از چنین دستگاه هایی به بعد از دوران بارداری و شیردهی موکول گردد .
سوختگی پوست با لیزر در اثر استفاده ی نادرست از دستگاه های لیزر خانگی موهای زائد از شایع ترین معایب لیزرهای خانگی است که با مطالعه ی دقیق دفترچه این دستگاه ، می توان این عارضه را کاهش داد .
جهت ایمن بودن دستگاه های لیزر خانگی موهای زائد و کاهش معایب لیزرهای خانگی ، این دستگاه ها از قدرت کمتری نسبت به دستگاه های کلینیکی برخوردار هستند، لذا جهت رفع موهای زائد به مدت زمان بسیار بیشتری نسبت به روش لیزر کلینیکی نیاز خواهند داشت .
برای دریافت مشاوره لیزر موهای زائد و استعلام هزینه لیزر موهای زائد و مشاوره رایگان، می توانید با شماره 22221000 تماس حاصل فرمایید. مشاوران کلینیک ایران نوین، در هر لحظه آماده پاسخگویی به سؤالات شما هستند.
کلینیک تخصصی
لیزر موهای زائد ایران نوین