تقویت فولیکول موی صورت با روش های درمانی
رشد موی صورت و پرپشت بودن آن، یکی از مهمترین دغدغه های مردان است و به صراحت می توان گفت که دلایلی همچون: ژنتیک، عوامل محیطی و تغذیه مناسب، مهمترین تاثیر را در این زمینه خواهد داشت. اگر تغذیه مناسب دارید، اگر به خوبی از موی صورت خود مراقبت می کنید و تمام مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن خود را به آن می رسانید و اگر از لحاظ ژنتیک هیچ مشکلی ندارید، ولی باز هم از مشکل کم پشتی موی صورت خود رنج می برید، به این دلیل است که فولیکول موی شما دچار اسیب شده است و یا در بخش ریش،
فولیکول مو وجود ندارد که بایستی با روش های درمانی ویژه نسبت به
تقویت فولیکول مو اقدام نمایید.
فولیکول مو چیست؟
به معنی ساده و شفاف، فولیکول مو، ساختاری شبیه کیسه است که به صورت اختصاصی درون آن مو قرار داشته و رشد می کند.
فولیکول مو مسئول رشد مو می باشد، از این رو هرگونه مشکل در رشد، به فولیکول مو بر می گردد.
روش های درمانی تقویت فولیکول مو
چندین روش درمانی کاربردی به منظور تقویت فولیکول مو وجود دارد که در صورت کم پشتی مو می توانید از این روش ها با نظر پزشک خود استفاده کنید. لازم است بدانید: در تمام این روش ها، ابتدا بایستی از نوع درمان و مدت استفاده مطلع باشید تا عوارضی شامل حال شما نشود.
ماینوکسیدیل یکی از موثرترین روش های درمانی موی سر و موی صورت است. این روش درمانی توسط خیلی از افراد اثبات شده و به نتیجه رسیده است. این روش درمانی با گشاد کردن رگ های خونی، باعث تقویت فولیکول مو شده و به رشد مو کمک می کند.
استفاده از درمان کورتون:
یکی از دلایل رشد تکه تکهای موی صورت و طاسی سکهای به دلیل ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن است. در این حالت سیستم دفاعی بدن بر علیه فولیکول مو اقدام کرده و باعث نابودی آن می شود. از این رو مطابق با تجویز پزشک میتوانید از روش درمانی کورتون استفاده کنید.
درمان با استفاده از پیوند مو:
گاهی اوقات روش های دارویی و درمانی نتیجه ای بر روی رشد موی صورت ندارند، از این رو با آزمایشات و بررسی ژنتیک فرد، مشکل را پیدا می کنند. در این حالت بهتر است از روش درمان پیوند مو استفاده نمایید.
منبع: کلینیک تخصصی
تقویت مو ایران نوین